Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακές Ενότητες Χανίων, Ρεθύμνης, Ηρακλείου, Λασιθίου, της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου, του ΔΟΠΑΦΜΑΗ και των Ε.Α.Κ. Ηρακλείου και Χανίων, διοργανώνει τους διασυλλογικούς αγώνες Ανδρών – Γυναικών, σύμφωνα με την κεντρική προκήρυξη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. 1446-26/4/2021. Οι διασυλλογικοί αγώνες είναι πρόκριση για τα πανελλήνια πρωταθλήματα, τα οποία στη συνέχεια αποτελούν αγώνες πρόκρισης για τις διεθνείς διοργανώσεις του 2021.

Δείτε εδώ τις συμμετοχές των Ανδρών και Γυναικών από τις οποίες ξεχωρίζουν οι συμμετοχές του Χρήστου Φραντζεσκάκη (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) της Δήμητρας Γναφάκη (ΑΟ Κύδων Χανίων) και της Κατερίνας Δόβρου (ΓΣ Γλυφάδας).

Δείτε εδώ την προκύρηξη των αγώνων:

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε  δύο ομίλους, στο Ηράκλειο (με τα σωματεία Ηρακλείου – Λασηθίου) και στα Χανιά με τα σωματεία των νομών Χανίων και Ρεθύμνης , σύμφωνα με το εγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και οι αθλητές – τριες θα παρουσιάζουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ: 
Άμεσο τεστ αντιγόνου (Rapid Andigen Test, Rat) του κορονωιού SARS-Cov-2 την ημέρα του αγώνα ή το τελευταίο 24ωρο πριν τον αγώνα ή Μοριακό έλεγχο (ΡΤ-PCR) 24-48 ώρες πριν την ημέρα αγώνα, για τους αθλητές – αθλήτριες που πρόκειται να συμμετάσχουν στη διοργάνωση. 
Εξυπακούεται ότι για τη συμμετοχή απαιτείται αρνητικό αποτέλεσμα. 

Στους αγώνες συνδιοργανώτρια είναι η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή ενότητα Χανίων που εξασφαλίζει την μετακίνηση των αθλητών των σωματείων της Δυτικής Κρήτης με διάθεση λεωφορείων τόσο από την Παλαιόχωρα (Αναχώρηση 13.00) όσο και από Καστέλι Κισάμου (αναχώρηση 14.00-14.20) και τις δύο ημέρες των αγώνων και επιστροφή.


Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης με  την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακές Ενότητες Χανίων, Ρεθύμνης, Ηρακλείου, Λασιθίου, της Δημοτι-κής  Επιχείρησης Ανάπτυξης  Αθλητισμού Ηρακλείου, του ΔΟΠΑΦΜΑΗ και των Ε.Α.Κ. Ηρακλείου και Χανίων, διοργανώνει τους Διασυλλογικούς Αγώνες Κ16 (Αγοριών – Κοριτσιών), σύμφωνα με την κεντρική προκήρυξη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. με αριθ. πρωτ. 1448/26-4-2021.

Οι Συμμετοχές των αγοριών και κοριτσιών Κ16 στον Όμιλο των Χανίων:


Οι διασυλλογικοί αγώνες είναι πρόκριση για τα πανελλήνια πρωταθλήματα, τα οποία στη συνέχεια αποτελούν αγώνες πρόκρισης για τις διεθνείς διοργανώσεις του 2021.

Δείτε εδώ το Πρόγραμμα του Σαββάτου και της Κυριακής (μαζί με τα αγωνίσματα της κατηγορίας των Κ16 που διεξάγεται παράλληλα):