Μια από τις πιο επιτυχημένες αποστολές του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν αυτή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου (Short Track ή Μικρής Πίστας όπως θα καθιερωθεί πλέον να λέγεται επίσημα) που έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και φιλίας στο Νέο Φάληρο.

Με 7 συμμετοχές ο Χανιώτικος Σύλλογος κατέκτησε 5 μετάλλια και μια 4η θέση

Χρυσός ήταν ο Κώστας Δουβαλίδης στην 12η νίκη του σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με 7.76 καλύτερη επίδοση της χρονιάς στην Ελλάδα με μεγαλύτερο θαυμαστή στην κερκίδα τον μικρό του γιό!

//www.instagram.com/embed.js

Δεύτερη σε ένα από τους συγκλονιστικότερους τελικούς σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο άλμα σε ύψος η Παναγιώτα Δόση με νέο ατομικό ρεκόρ 1.90μ που πάλεψε για το χρυσό μέχρι το τελευταίο άλμα και έδειξε ότι το 1.92 είναι ένα ύψος που σύντομα θα κατακτήσει.

//www.instagram.com/embed.js

Δεύτερος στο ύψος ανδρών ο Γρηγόρης Χάσος με 2.05μ και πολύ καλά άλματα στο 2.10μ ύψος που πέτυχε την περασμένη εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη σε ημερίδα

Δεύτερος στο τριπλούν με 6 μόλις εκατοστά διαφορά από τον Πολυνίκη του θεσμού Δημήτρη Τσιάμη ο Χρήστος Κουτσογάκης από την Λάρισα νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου συνέτριψε το ατομικό του ρεκόρ με 16.13μ και μπήκε και αυτός στο κλαμπ των 16άρηδων (των Ελλήνων που έχουν ξεπεράσει τα 16μ)

Τρίτος στο ίδιο αγώνισμα ο Αλέξανδρος Αθανασίου με 15.75μ στην τελευταία προσπάθεια πήρε το μετάλλιο από τον Ανδρέα Πανταζή (αθλητή με ρεκόρ 17.19μ που έμεινε 4ος0

Τρίτος ήταν ακόμη ο Γιάννης Νυφαντόπουλος στο 60άρι με 6.77 κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο παρόλο που το 60άρι δεν είναι η αγαπημένη του απόσταση

Τέταρτη ήταν η Ειρήνη Καπνισάκη στην σφαιροβολία με 13.95μ που είναι νέο ατομικό ρεκόρ σε κλειστό στίβο αλλά με πικρία για την τελευταία μεγάλη – άκυρη βολή της.

Στους αγώνες αγωνίστηκε και ο Γιάννης Τσοντάκης στον προκριματικό των 400μ που τερμάτισε σε 53.62 που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ σε κλειστό στίβο/μικρή πίστα.

Ο Χανιώτικος Σύλλογος κατέκτησε την πρώτη θέση στην Βαθμολογία των ανδρών με 35 βαθμούς (μοιράστηκε την 1η θέση με τον Παναθηναϊκό) και ήταν βέβαια πρώτος επαρχιακός σύλλογος ενώ στις γυναίκες (με 2 μόνο αθλήτριες) ήταν 11ος με 12  βαθμούς.

Όπως πάντα η μετακίνηση του συλλόγου έγινε με τα πλοία της ΑΝΕΚ Lines που είναι ο χορηγός μετακινήσεων του συλλόγου, ενώ ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει εκτός από τον Γιώργο Μήλιο προπονητή της Ειρήνης Καπνισάκη και τους προπονητές που στήριξαν τους αθλητές του στο Πρωτάθλημα αυτό Θοδωρή Δόση, Μάκη Πάντο, Στέλιο Κεσίδη, Περικλή Χατζηαναστασιάδη, Αντώνη Γιαννουλάκη και Απόστολο Καθηνιώτη.