Ξεκινά την Δευτέρα το πανευρωπαϊκό στο Βερολίνο με την συμμετοχή 3 αθλητών μας. Αναστασακης Μιχάλης στην Σφυροβολία , Νυφαντοπουλος Γιάννης στα 100μ και στην 4Χ100 , και ο Τσάκωνας Λυκούργος στα 200μ και στην 4Χ100. Ο Γ.Σ. Ελ. Βενιζέλος εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δυσκολο έργο τους.

Οι δηλώσεις των αθλητών μας:

Μιχάλης Αναστασάκης: “Οι τελευταίοι αγώνες, αλλά και η προετοιμασία έδειξαν πως είμαι καλά. Σίγουρα θέλω να πάω να κάνω έναν καλό προκριματικό και να πάρω την πρόκριση για τον τελικό. Φυσικά είναι κίνητρο για μένα να προσπαθήσω να επαναλάβω την πολύ καλή παρουσία του Άμστερνταμ (ήταν 4ος)”

 

Λυκούργος Τσάκωνας: “Είμαι σε καλή κατάσταση και η προετοιμασία μου πήγε καλά. Θέλω να κοιτάζω την κάθε κούρσα ξεχωριστά και ελπίζω να φθάσω μακριά. Το επίπεδο είναι υψηλό στα 200 μ. και δεν είναι μόνο 2-3 ονόματα που ξεχωρίζουν, αλλά αρκετοί που είναι ικανοί να διεκδικήσουν κάτι καλό . Ευελπιστώ σε μια καλή παρουσία”

 

Γιάννης Νυφαντόπουλος: “Πρώτη συμμετοχή, αρκετή αισιοδοξία. Στα 100 μ. θα επιδιώξω να προσεγγίσω το ρεκόρ μου. Το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό, ωστόσο θεωρώ πως μπορώ να περάσω στον ημιτελικό. Η σκυτάλη είναι δυνατή και ευελπιστώ πως θα καταφέρουμε να είμαστε τουλάχιστον στην 12άδα”.


Και ένα ενδιαφέρον video από τα backstage της φωτογράφισης της αποστολής της Εθνικής μας ομάδας.