Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, παραμονές του Stoiximan Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου, ο ΣΕΓΑΣ τίμησε με μια λαμπρή τελετή στο ξενοδοχείο Grand Hyatt τους αθλητές και τις αθλήτριες που ξεχώρισαν το 2025 μαζί με τους προπονητές τους.

Οι εκπρόσωποι του ελληνικού στίβου που διακρίθηκαν στις μεγάλες διοργανώσεις της περασμένης χρονιάς, τα κορυφαία σωματεία και άνθρωποι του στίβου με σημαντική, πολύχρονη προσφορά, είχαν την τιμητική τους σε μια μοναδική βραδιά αναγνώρισης του έργου της, παρουσία εκλεκτών μελών της οικογένειας του ελληνικού αθλητισμού, της Πολιτείας και επίσημων φορέων.

O Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος βραβεύτηκε ως 1ος επαρχιακός σύλλογος, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή πορεία και τη σημαντική του παρουσία στον χώρο του στίβου, καθώς πέραν τον άλλων ξεχωρίζει για την 17ετή συνεχόμενη παρουσία του στην κορυφαία τριάδα του ελληνικού στίβου.

Ιδιαίτερη τιμή και για τον αθλητή του συλλόγου μας, Κωνσταντίνο Μπουζάκη, για την εξαιρετική του παρουσία και την 8η θέση σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, εκπροσωπώντας επάξια τον σύλλογο και την Ελλάδα.

Η διάκριση αυτή αποτελεί αποτέλεσμα της συστηματικής δουλειάς, της αφοσίωσης και της καθημερινής προσπάθειας αθλητών και προπονητών.

Συνεχίζουμε με συνέπεια, όραμα και αγάπη για τον αθλητισμό.