Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι από τον Οκτώβριο του 2019 ο Γ.Σ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ θα πραγματοποιήσει στο Εθνικό Στάδιο Χανίων μαθήματα  Pilates, Yoga καθώς και δυναμικά προγράμματα.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ημέρες και τις ώρες των μαθημάτων θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Επικοινωνία: Γιατρουδάκης Γιώργος 697 3397685

                     Παπαδημητρίου Νίκος 694 8302939

Yoga: Ένα απο τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που προσφέρει η ενασχόληση με τη Yoga είναι τα θεραπευτικά αποτελέσματα που βιώνει κανείς σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο. Μερικά από τα αποδεδειγμένα οφέλη που προσφέρει η Yoga σε βιολογικό επίπεδο είναι η συνολική εκγύγμναση και βελτίωση του σώματος μέσω της ανάπτυξης στοιχείων όπως η ενδυνάμωση του κορμού, η συγκέντρωση, η ισορροπία, η κινητικότητα των αρθρώσεων, η μεγαλύτερη οξυγόνωση των ιστών μέσω της αναπνοης, η διάθεση και το ευ ζην.

Pilates: Πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα προγράμματα ενναλακτικής άσκησης. Μέσα από τη μέθοδο Pilates ο ασκούμενος πραγματοποιεί μια πληθώρα ασκήσεων εδάφους μέσω των οποίων έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση στοιχείων όπως η μυική ενδυνάμωση, η βελτίωση στάσης σώματος, βελτίωση αρθρικής κινητικότητας, ενδυνάμωση του πυρήνα(power house), συγκέντρωσης κ.α.

HIIT: Το HIIT είναι ένας ευρύς όρος για ασκήσεις που περιλαμβάνουν σύντομες περιόδους έντονης άσκησης εναλλασόμενες με περιόδους ανάκαμψης. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του ΗIIT είναι ότι μπορείτε να αποκτήσετε τα μέγιστα οφέλη που προσφέρει η άσκηση στην υγεία σας, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.