Ένα χρυσό και τρία ασημένα μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 2022 που έγιναν στο ΣΕΦ

Ο Κώστας Δουβαλίδης που κατέκτησε το χρυσό πήρε σήμερα τα πρώτα θετικά δείγματα σε μια σεζόν όπου χρειάστηκε να ξεπεράσει πολλά προβλήματα για να φτάσει σε ένα επιθυμητό για εκείνον επίπεδο.

Ο έμπειρος πρωταθλητής τερμάτισε τα 60 μ. εμπ. σε 7.79 πέτυχε φετινό ρεκόρ και σημείωσε την 11η νίκη του στη διοργάνωση. Το σημαντικότερο, όμως, για εκείνον είναι ότι ένιωσε να βρίσκει το ρυθμό του ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού, που είναι ο στόχος του για τη σεζόν.

“Ερχόμενος στην Αθήνα αντιμετώπισα αρκετά προβληματάκια καθώς ξαφνικά μπήκα σε δυνατότερη προπόνηση από ότι έκανα στη Δράμα. Σταδιακά τα ξεπερνάμε και αυτό φάνηκε και στο σημερινό μου αγώνα. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να φτάσω στο Παγκόσμιο στην κατάσταση που θέλω, σίγουρα όμως, κάθε ημέρα είμαι και καλύτερα”, είπε ο Δουβαλίδης που σχολίασε και την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ. “Πραγματικά το συναίσθημα είναι μοναδικό. Σήμερα ήταν τέλεια στο στάδιο. Ο κόσμος έδωσε το παρόν και πρόσφερε απλόχερα το χειροκρότημα μου. Ήταν όλα πολύ όμορφα”.

Άλλα τρια αργυρά μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος στο Πανελλή ιο Πρωτάθλημα Κλειστού στίβου 2022 που έγινε στο ΣΕΦ για πρώτη φορά μετά από δυό χρόνια με την παρουσία κοινού.

Η Μυρτώ Κασσωτάακη ήταν 2η στο άλμα επί κοντώ με 3.85μ καλύτερη φετεινή της επίδοση

Η Μαρίτα Αργυρού 2η στα 400μ με ατομικό ρεκόρ 54.87 για τον κλειστό στίβο. Η ίδια ήταν 6η και στα 200μ με 25.16

Η Χριστίνα Αλβερτσιάν επίσης 2η στο τριπλούν με 12.86μ

Καλές παρουσίες είχαν ακόμη η Παναγιώτα Δόση 4η στο ύψος με 1.76μ, η Ειρήνη Καπνισάκη 4η στην σφαιροβολία με 13.52 και ο Αλέξανδρος Αθανασίου στο τριπλούν με 15.37μ

Αγωνίστηκαν ακόμη ο Γιώργος Αρτεμάκης στον πρκριματικό των 60μ (7.31) και Εμμανουήλ Τεοντοσίου στο επί κοντώ