Μετά την τοποθέτηση του αθλητή και του προπονητή του για το θέμα του Κώστα Μπουζάκη και του προπονητή του Γιώργου Μήλιου, ο σύλλογος δεν θα δώσει καμιά συνέχεια εκτιμώντας ότι αυτό που προέχει την συγκεκριμένη στιγμή, είναι η ηρεμία του αθλητή και του προπονητή του για τις μεγάλες διοργανώσεις που ακολουθούν.

Για την αποκατάσταση όμως της αλήθειας πρέπει να γίνει γνωστό ότι η αναφορά σε προβλήματα χώρων προπόνησης έγινε  αποκλειστικά λόγω της μη παράδοσης της αίθουσας ενδυνάμωσης από την διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων στα σωματεία, πράγμα για το οποίο  ο σύλλογος έχει κάνει πολλές παρεμβάσεις προς την διοίκηση του ΕΑΚ, και το οποίο είναι γνωστό από όλη την αθλητική κοινωνία των Χανίων καθώς η έλλειψη αίθουσας ενδυνάμωσης αποτελεί τροχοπέδη όχι μόνο για την ανάπτυξη του υψηλού αθλητισμού, αλλά  και για τις χαμηλότερες βαθμίδες. Η δε χρησιμοποίηση του συγκεκριμένου παπουτσιού γίνεται από φόβο τραυματισμού και ενόχλησης που προκαλείται στα πόδια από καινούρια παπούτσια.

Θεωρούμε ότι το κίνητρο του συγκεκριμένου άρθρου ήταν η ανάδειξη των προβλημάτων των αθλητών και η προσπάθεια να αναδειχθεί ένα πρόβλημα το οποίο όμως δεν αποδόθηκε σωστά, κάτι που θα είχε αποφευχθεί με στοιχειώδη δημοσιογραφική έρευνα

Κώστα και Γιώργο, όπως γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα, είμαστε πάντα κοντά σας όλα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσουμε να είμαστε έμπρακτα. Καλή επιτυχία στο Ταλίν και στο Ναϊρόμπι!