Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι από την ερχόμενη Τετάρτη 8 Ιουλίου ο Γ.Σ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ θα πραγματοποιεί στο Εθνικό Στάδιο Χανίων μαθήματα Yoga, Pilates καθώς και δυναμικά προγράμματα. Τα μαθήματα θα γίνονται στον εξωτερικό χώρο του σταδίου.
Οι εγγραφές ξεκίνησαν!! Μπορείτε να εγγραφείτε είτε τηλεφωνικά είτε στα γραφεία του συλλόγου.
Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον προπονητή
Νίκο Παπαδημητρίου στο τηλέφωνο 6948302939.
Την ερχόμενη Τρίτη 7 Ιουλίου 19.00-20.00 θα βρισκόμαστε στα γραφεία του συλλόγου και σας περιμένουμε να γνωριστούμε και να λύσουμε τυχόν απορίες.

Μέχρι τότε θα έχουμε ενημερωθεί πλήρως και θα σας ενημερώσουμε για τα υγειονομικά πρωτόκολλα που πρέπει να τηρηθούν. Προς το παρόν είναι απαραίτητη μιά υπέυθυνη δήλωση ότι δεν παρουσιάζουμε συμπτώματα covid-19 η οποία θα επιδεικνύεται στην είσοδο και τα σύνεργα ατομικής προστασίας που επιθυμούμε (μάσκα-ατομική πετσέτα, ατομικό μπουκάλι νερό κλπ)

ΔευτέραΤρίτηΤετάρτηΠαρασκευή
20:15YogaPilatesYogaPilates
21:15HIIT WorkoutCross TrainingHIIT WorkoutCross Training

Yoga: Ένα απο τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που προσφέρει η ενασχόληση με τη Yoga είναι τα θεραπευτικά αποτελέσματα που βιώνει κανείς σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο. Μερικά από τα αποδεδειγμένα οφέλη που προσφέρει η Yoga σε βιολογικό επίπεδο είναι η συνολική εκγύγμναση και βελτίωση του σώματος μέσω της ανάπτυξης στοιχείων όπως η ενδυνάμωση του κορμού, η συγκέντρωση, η ισορροπία, η κινητικότητα των αρθρώσεων, η μεγαλύτερη οξυγόνωση των ιστών μέσω της αναπνοης, η διάθεση και το ευ ζην.

Pilates: Πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα προγράμματα ενναλακτικής άσκησης. Μέσα από τη μέθοδο Pilates ο ασκούμενος πραγματοποιεί μια πληθώρα ασκήσεων εδάφους μέσω των οποίων έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση στοιχείων όπως η μυική ενδυνάμωση, η βελτίωση στάσης σώματος, βελτίωση αρθρικής κινητικότητας, ενδυνάμωση του πυρήνα(power house), συγκέντρωσης κ.α.

HIIT: Το HIIT είναι ένας ευρύς όρος για ασκήσεις που περιλαμβάνουν σύντομες περιόδους έντονης άσκησης εναλλασόμενες με περιόδους ανάκαμψης. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του ΗIIT είναι ότι μπορείτε να αποκτήσετε τα μέγιστα οφέλη που προσφέρει η άσκηση στην υγεία σας, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.