Ο Γ.Σ. ”Ελευθέριος Βενιζέλος” με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνει ότι στα πλαίσια των προληπτικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό, προσαρμόζεται στις υποδείξεις και τις εντολές των αρμοδίων φορέων. Συγκεκριμένα ανακοινώνει:

Οι προπονήσεις των Ακαδημιών Στίβου και Ρυθμικής Γυμναστικής δεν θα πραγματοποιούνται από σήμερα Τετάρτη 11.3.2020 και μέχρι νεωτέρας ενημέρωσης. Το ίδιο ισχύει και για τα προαγωνιστικά και αγωνιστικά τμήματα της Ρυθμικής Γυμναστικής.

Τα προαγωνιστικά και αγωνιστικά τμήματα του Στίβου συνεχίζουν τις προπονήσεις κανονικά. Οι αθλητές θα πρέπει να συνεννοηθούν με τους προπονητές τους για τις πιθανές αλλαγές στις ώρες προπονήσεων.

Οι προπονήσεις θα γίνονται στο ΕΑΚ Χανίων (Εθνικό Στάδιο) και σε προσαρμοσμένο από τους προπονητές ωράριο (αφού δεν λειτουργούν τα σχολεία), ώστε να εκπληρώνεται η οδηγία του αρμόδιου υπουργείου για συγκεκριμένο αριθμό αθλουμένων στην αθλητική εγκατάσταση.

Οι προπονητές φροντίζουν ώστε να τηρηθεί η εντολή των αρμοδίων και να μην συγκεντρώνονται πάνω από 60 άτομα σε ανοιχτό ή κλειστό χώρο.

Όσοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες θα πρέπει να μένουν σπίτια τους. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η παραμονή συνοδών – γονέων στις κερκίδες.

Συνιστούμε σε όλα μας τα μέλη – αθλητές – προπονητές να τηρούν σχολαστικά τα μέτρα ατομικής προφύλαξης, που έχουν ανακοινωθεί από το Υπουργείο Υγείας και να επιδεικνύουν την απαραίτητη υπευθυνότητα, ώστε να συμβάλλουν στον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού, ακολουθώντας τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων και αρχών, στους χώρους άθλησης.