Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 ο Γ.Σ. «Ελ. Βενιζέλος», πραγματοποίησε την Ετήσια Τελετή Βράβευσης για το έργο και τα αποτελέσματα του 2019 στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου των Κεντρικών της Γραφείων της ΑΝΕΚ LINES η οποία είναι και Επίσημη Χορηγός του Συλλόγου στα Χανιά.

Ο Γ.Σ. «Ελευθέριος Βενιζέλος» είναι ένας Σύλλογος με μακρά και επιτυχημένη πορεία έως σήμερα και με συμπαραστάτη μία μεγάλη και εξίσου ιστορική Εταιρεία έχοντας «κοινή πλεύση» δημιούργησαν μία άκρως συγκινητική βραδιά όπου τιμήθηκαν τα Ιδρυτικά Μέλη του Συλλόγου που πήραν αυτή τη σημαντική απόφαση της ίδρυσης του Συλλόγου 43 χρόνια πριν, το 1976, οι εν δυνάμει αθλητές της Σφυροβολίας Αναστασάκης Μιχάλης και Φραντζεσκάκης Χρήστος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο 2020, αθλητές, αθλήτριες και προπονητές των Τμημάτων Στίβου και Ρυθμικής Γυμναστικής οι οποίοι πέτυχαν κατά τη διάρκεια του 2019 τόσο τους προσωπικούς τους στόχους όσο και αυτούς του Συλλόγου ενώ παράλληλα τιμήθηκαν για τη συνεισφορά τους στο Σύλλογο Φορείς, Χορηγοί, Υποστηρικτές και Εθελοντές.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν αναφορές σε κρίσιμα θέματα που αφορούν το Σύλλογο, όπως αυτό της Σφυροβολίας, αλλά και η εξέλιξη της Διεθνούς Αθλητικής Συνάντησης «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ-ΧΑΝΙΑ» ενώ αναφέρθηκε επίσης η αποχώρηση του Στέφανου-Λυκούργου Τσάκωνα από την ενεργό αθλητική δράση όπως και οι νέες μεταγραφές του Συλλόγου που δεν είναι άλλες από τους Κώστα Δουβαλίδη – 110μ. Εμπόδια, Δημήτρη Τσίτσο – Ακοντισμό, Παναγιώτα Δόση – Άλμα εις Ύψος, Ιάσωνα Θανόπουλο – Δισκοβολία, Γιώργο Τουλούμη – 200μ / 400μ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο ΓΓ Τουρισμού κ. Δ. Φραγκάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Ν. Καλογερής, ο Δήμαρχος Πλατανιά κ.Γ. Μαλανδράκης, ο Δήμος Χανίων με τους αντιδημάρχους κ.κ. Σ. Μιχαηλάκη, Γ. Χαζιράκη και ο κ. Κ.Κώτσογλου εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη. Επίσης χαιρετισμούς απέστειλαν ο Υφυπουργός Παιδείας και βουλευτής Χανίων κ. Βασίλης Διγαλάκης και ο βουλευτής Χανίων κ. Μανούσος Βολουδάκης.
Επίσημοι υποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν το ζαχαροπλαστείο «Κοντεκάκη» στην Κάντανο και
η Medical Strom του Κώστα Μπικουβαράκη. Επίσης η μουσική που ακουγόταν κατά τη διάρκεια των βραβεύσεων ήταν μία σύνθεση από τους Νίκο και Ανδρέα Σωτηρόπουλου ειδικά εμπνευσμένη για το Γ.Σ. «Ελευθέριος Βενιζέλος». Τη γενική επιμέλεια και οργάνωση της βραδιάς είχε η GoPro Events.

O Γ.Σ. «Ελευθέριος Βενιζέλος» ευχαριστεί θερμά όλους παραπάνω για τη συμβολή τους στην επιτυχή διεξαγωγή της βραδιάς καθώς και όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη κοπή της πίτας από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Δείτε αναλυτικά όλες τις βραβεύσεις, τους χορηγούς καθώς και λεπτομέρειες για την εκδήλωση στον σύνδεσμο του επίσημου δελτίου τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ απο ΓΣ ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ 2020 (final).docx