Σε ιδιαιτέρως θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις του Προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλου και μελών της εκτελεστικής επιτροπής του «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ-ΧΑΝΙΑ 2020» με τους φορείς της πόλης των Χανίων οι οποίοι συνδιοργανώνουν το διεθνές μίτινγκ στίβου.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων ξεκίνησε από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων όπου συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή και συνεργάτες του, με τον οποίο συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το οργανωτικό κομμάτι της διοργάνωσης στο οποίο συμβάλει η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων καθώς και παρεμβάσεις στις οποίες αυτή μπορεί να συμβάλλει στην υλοποίησή τους προς όφελος όλης της Χανιώτικης νεολαίας (πχ Στάδιο Χανίων).

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και η οργανωτική επιτροπή στον Δήμαρχο Χανίων κ.Σημανδηράκη

Τέλος πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στα Γραφεία του ΕΑΚ Χανίων όπου συναντήθηκαν με το νέο Πρόεδρο Μανώλη Κουριδάκη και μέλη του ΔΣ και συζήτησαν τα θέματα βελτίωσης των εγκαταστάσεων του Σταδίου και κυρίως το θέμα της αντικατάστασης του στρώματος επί κοντώ αλλά και του προθερμαντηρίου προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να ξεκινήσει η υλοποίηση αν είναι δυνατόν και πριν τη διεξαγωγή του μίτινγκ.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και η οργανωτική επιτροπή στα Γραφεία του ΕΑΚ Χανίων

Το διεθνές μίτινγκ στίβου «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ-ΧΑΝΙΑ 2020» αποτελεί το μοναδικό αναγνωρισμένο διεθνές μίτινγκ στην Ελλάδα και εντάσσετε στο καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στην κατηγορία «BRONZE».

Δεδομένου ότι το 2020 είναι η Ολυμπιακή χρονιά οι προσδοκίες των διοργανωτών αλλά και τα οφέλη για την πόλη των Χανίων είναι αυξημένα και όλοι οι παράγοντες έδειξαν το ενδιαφέρον τους και θα συμβάλουν τα μέγιστα για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ.Κ.Παναγόπουλος με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ.Ν.Καλογερή

Το «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ-ΧΑΝΙΑ» διοργανώνεται από το ΣΕΓΑΣ, τον ΑΟ ΚΥΔΩΝ και το Γ.Σ. ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το Δήμο Χανίων και το Δήμο Πλατανιά και είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαΐου 2020.

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ (www.segas.gr)