Χρηστος Φραντζεσκάκης
BORAS, SWEDEN – JULY 18: Hristos Frantzeskakis of Greece competes during Hammer Throw Men qualifying rounds on July 18, 2019 in Boras, Sweden. (Photo by Maja Hitij/Getty Images for European Athletics)

Αναχωρσε την  Πέμπτη 12/9 για την Πολωνία και συγκεκριμένα για την πόλη CHORZÓW ο πρωταθλητής της σφυροβολίας Χρήστος Φραντζεσκάκης προκειμένου  να αγωνιστεί το Σάββατο 14/9 στο διεθνές μήτιγκ που δειξάγεται εκεί KAMILI SKOLIMOWSKIEJ MEMORIAL.  Το μήτιγκ διεξάγεται στην μνήμη της πρόωρα χαμένης Ολυμπιονίκου του Σύδνευ Πολωνής Καμίλα Σκολιμόφσκα και αναμένεται να συγκεντρώσει τους καλύτερους αθλητές του αγωνίσματος ειδικά της σφυροβολίας.

kamila-skolimowska-historia

Αναμένεται να αποτελέσει μιά ακόμη χρήσιμη εμπειρία για τον νεαρό πρωταθλητή μας εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στης Ντόχα μιά και είναι ο τελευταίος του αγώνας πρίν το Παγκόσμιο.

Παρακολουθείστε εδώ τις  προσπάθειες των ριπτών στις 7.20 ώρα Ελλάδας (ριχνουν 3 αντρες και 3 γυναικες μαζί 3 βολές οχι 6): https://www.watchathletics.com/schedule/watchlive/4685?fbclid=IwAR2MG2Wnpg40ETe94EONi9VzAz1yAyreRggeJ2MFlg_21gHfF5WsE4KBXgQ