Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 ο Γ.Σ. «Ελ. Βενιζέλος» με συνδιοργανωτή την ΑΝΕΚ LINES η οποία είναι και η Χρυσή Χορηγός του Συλλόγου, πραγματοποίησε την Ετήσια Τελετή Βράβευσης για το έργο και τα αποτελέσματα του 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο των Κεντρικών της Γραφείων στα Χανιά.

Ένας Σύλλογος με μακρά και επιτυχημένη πορεία έως σήμερα, Πρωταθλητής Ελλάδας Στίβου και για το 2018 έναντι 338 σωματείων που αξιολογήθηκαν από το ΣΕΓΑΣ, με συμπαραστάτη μία μεγάλη και εξίσου ιστορική Εταιρεία έχοντας «κοινή πλεύση» δημιούργησαν μία βραδιά για τη
βράβευση αθλητών, αθλητριών και προπονητών για την επίτευξη τόσο των προσωπικών τους στόχων όσο και αυτών του Συλλόγου.

Παράλληλα τιμήθηκαν για τη συνεισφορά τους το 2018 στο Σύλλογο Φορείς, Χορηγοί, Υποστηρικτές και Εθελοντές.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν αναφορές σε κρίσιμα θέματα που αφορούν το Σύλλογο, όπως αυτό της Σφυροβολίας, αλλά και η εξέλιξη της Διεθνούς Αθλητικής Συνάντησης «ΧΑΝΙΑ» που διεξαγόταν σε ετήσια βάση την τελευταία 8ετία.

Επίσημοι υποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν η Chania Sky Art, το Lybian Mare στην Παλαιόχωρα και το ζαχαροπλαστείο «Κοντεκάκη» στην Κάντανο. Επίσης η μουσική που ακουγόταν κατά τη διάρκεια των βραβεύσεων ήταν μία σύνθεση από τους Νίκο και Ανδρέα Σωτηρόπουλου ειδικά εμπνευσμένη για το Γ.Σ. «Ελευθέριος Βενιζέλος». Τη γενική επιμέλεια της βραδιάς είχε η GoPro Events.

O Γ.Σ. «Ελευθέριος Βενιζέλος» ευχαριστεί θερμά όλους παραπάνω για τη συμβολή τους στην επιτυχή διεξαγωγή της βραδιάς καθώς και όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη κοπή της πίτας από το Διοικητικό Συμβούλιο.