Γ.Σ. «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Πρωταθλητής Σύλλογος Ελλάδας 2018, Πρωταθλητής για 4η φορά σε μία πενταετία!

 

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Στίβου Ελλάδας (ΣΕΓΑΣ) ο Γ.Σ. «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατακτά και για το 2018 το κορυφαίο σκαλί στην αξιολόγηση μεταξύ 338 συνολικά σωματείων αφού κατέκτησε τη 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών, την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Α’ Νοτίου Ελλάδος και τη 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων Α’ Νοτίου Ελλάδος. Επίσης στην πλειοψηφία των υπόλοιπων Πρωταθλημάτων (συμπεριλαμβανομένου και του Κλειστού Στίβου) ο Σύλλογος ήταν πρώτος Επαρχιακός.

Ο Γ.Σ. «Ελευθέριος Βενιζέλος» την τελευταία 10ετία βρίσκεται σταθερά στην πρώτη 3άδα της γενικής αξιολόγησης ενώ την τελευταία 5ετία έχει ανακηρυχτεί 4 φορές Πρωταθλητής (με εξαίρεση το 2016 που ήταν 2ος).

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Γ.Σ. «Ελευθέριος Βενιζέλος» κ. Γιώργο Γιατρουδάκη: «Μόνο περηφάνεια μπορούμε να αισθανόμαστε και για το φετινό αποτέλεσμα το οποίο οφείλεται πρωταρχικά στους αθλητές, αθλήτριες και προπονητές του Συλλόγου μας καθώς μέσα από μία πληθώρα προβλημάτων που προέκυψαν το 2018 κατάφεραν και πέτυχαν τους αγωνιστικούς τους στόχους κλείνοντας τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο.

 

 

Η σταθερά ανοδική πορεία και το φετινό αποτέλεσμα είναι απόρροια μακροχρόνιων προσπαθειών και ομαδικής δουλειάς. Για το λόγο αυτό η σημερινή επιτυχία ανήκει εξίσου στους γονείς των αθλητών μας, στο Διοικητικό Συμβούλιο, στους Εξωτερικούς μας συνεργάτες, στους Φορείς της πόλης μας και της Κρήτης γενικότερα, στους Χορηγούς και Υποστηρικτές μας οι οποίοι από τη δική τους θέση ο καθένας συνέβαλλαν με τον τρόπο τους στην επίτευξη αυτού του αποτελέσματος.

Σίγουρα η νίκη και ειδικά η πρωτιά είναι ένα σοβαρό κίνητρο των προσπαθειών μας. Πιο σημαντικό από όλα όμως είναι να υπάρχει όραμα για το μέλλον, ένα όραμα που μας εμπνέει. Τίποτα δε χαρίζεται… Τα πάντα κατακτώνται με πολύ σκληρή δουλειά και κόπο…”

 

Δείτε: Επίσημη Ανακοίνωση Σ.Ε.Γ.Α.Σ