Εβδομάδα έντονης παρουσίας των αθλητών του συλλόγου στα αθλητικά πράγματα. Ξεκινάει και ξεχωρίζει η παρουσία δύο αθλητών του συλλόγου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων στο Τάμπερε της Φινλανδίας. Σε ένα στάδιο γνωστό για τον σύλλογο αφού το 2007 η ομάδα νεανίδων του συλλόγου είχε λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων Νεανίδων αγωνίζονται δύο αθλητές του Χανιώτικου συλλόγου. Την Τετάρτη (13.40) ο Χρήστος Φραντζεσκάκης στην σφυροβολία (προκριματικός) με την καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη και στοχεύοντας αρχικά στην πρόκρισή του στον τελικό της Παρασκευής και εκεί στα μετάλλια. Μαζί του είναι και ο έμπειρος προπονητής Κώστας Παπαμαρκάκης. Το Σάββατο το πρωϊ (10.45) αγωνίζεται ο Γιώργος Τζατζιμάκης στον τελικό των 10000μ Βάδην με στόχο μια καλή παρουσία και χρόνο καλύτερο από το ρεκόρ του.

Τους αγώνες μπορείτε να παρακολουθείσετε σε live streaming από το site της IAAF ή το site του ΣΕΓΑΣ ή κατευθείαν από εδώ
https://www.youtube.com/watch?v=_72pTvO9Mdw

Το Σαββατοκύριακο η ομάδα Ανδρών και Γυναικών του συλλόγου λαμβάνει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών που γίνεται για μια ακόμη χρονιά στην Πάτρα με βλέψεις για το καλύτερο δυνατό. Ιδιαίτερα η ανδρική ομάδα του συλλόγου είναι αρκετά δυνατή και προσβλέπει στην κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή Ελλάδας που άδικα έχασε πέρσι στο τελευταίο αγώνισμα (4Χ400μ)

Και η γυναικεία ομάδα πάντως με επι κεφαλής τις Λεδάκη, Σπανουδάκη, Αλβερτσιάν και Σαρρή ελπίζει στην καλύτερη δυνατή θέση και γιατί όχι να επαναλάβει την κατάκτηση του τίτλου που έχει καταφέρει μια φορά στην ιστορία της.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν πιθανότατα σε live-streaming από την ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ
Η αποστολή με τις καλύτερες φετινές επιδόσεις των αθλητών : http://gselvenzelos.blogspot.com/2018/07/2018.html