Τον αγώνα που έψαχνε εδώ και καιρό κατάφερε να κάνει ο Μιχάλης Αναστασάκης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) στη διάρκεια των αγώνων ρίψεων “Σιθώνεια” στη Νικήτη.

Ο πρωταθλητής της σφυροβολίας ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της σημερινής επιτυχημένης διοργάνωσης στη Νικήτη, αφού στην δεύτερη βολή του πέτυχε 76,53 μ. βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ (Η επίδοση, μάλιστα, αυτή είναι και η 3η καλύτερη στην καριέρα του) και έπιασε το όριο για το κορυφαίο γεγονός της σεζόν. Ο Αναστασάκης έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση, αφού είχε ακόμη βολές στα 76,23 μ. , 73,47 μ. και 74,90 μ. στην τελευταία του βολή. Πλέον ο έμπειρος αθλητής απαλλαγμένος από το άγχος του ορίου θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει την προετοιμασία του, προκειμένου να διεκδικήσει μια θέση στον τελικό του αγωνίσματος στο Βερολίνο.

 

Ο αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου κατέλαβε την δεύτερη θέση στον αγώνα πίσω από τον Ολυμπιονίκη του Ρίο Ντίλσοντ Ναζάροβ, ο οποίος είχε καλύτερη βολή στα 78,08 μέτρα. Ο Αναστασάκης άφησε στην τρίτη θέση τον Νίκ Μίλερ (Βρετανία) με 74,96 μ., τον αθλητή με την τρίτη επίδοση φέτος στον κόσμο.

Δείτε λεπτομέρειες για τον αγώνα στην σελίδα του ΣΕΓΑΣ